Voordelen

  • Blinkt uit in het maken van roomijs en sorbets
  • Eenvoudig te monteren en te gebruiken
  • Stopt automatisch als de motor oververhit raakt
  • Ingebouwde opbergen van het snoer
  • Grondige handleiding met veel recepten voor ijs en andere bevroren traktaties

Nadelen

  • Canister vereist pre-bevriezin
  • Blalasnbjsakjnknjsad
  • Canister vereist pre-bevriezing

De Cuisinart Pure Indulgence Frozen Yogurt-Ice Cream & Sorbet Maker # ICE-30 BC gekarnd lekkere romige vanille-ijs en glad, smaakvolle perzik sorbet in GHRI tests. De handleiding bevat tal van recepten voor een reeks van bevroren brouwsels – een mooie plus. De machine zelf is gemaakt van roestvrij staal met een dubbelwandige container die moet worden gekoeld in de vriezer gedurende ten minste 6 uur voor het gebruik (waardoor geen back-to-back batches, helaas). We vonden het eenvoudig te monteren en te gebruiken, en in het bijzonder waardering voor de opening in het deksel voor het toevoegen van mix-ins en ingebouwde snoeropbergsysteem. Je moet het apparaat bewaken terwijl het draait (er is geen automatische uitschakeling, tenzij deze oververhit raakt) en het is een beetje luidruchtig, maar voor het karnen van de beste roomijs en sorbets, dit Cuisinart is onze top pick onder ijs makers.

Type: Elektrische Machine met Vriezer Bowl

Opbrengst: twee kwarten

Fabrieksgarantie: Drie jaar beperkte

Lees meer: Cuisinart Pure Indulgence 2 Qt. Frozen Yogurt-Sorbet & Ice Cream Maker Model No ICE-30BC Review – Good Housekeeping

ijs