Een goedkope slush machine voor thuisgebruik is in Nederland moeilijk aan te komen. Er zijn zeer weinig slush machines die geschikt zijn voor particulier gebruik. Professionele slush machines zijn in Nederland wel gewoon te vinden. Zo staan er op marktplaats en ebay veel verschillende soorten professionele machines ook wel bekend als de slush puppy variërend van 500 tot 1500 euro.

De enige goede betaalbare machine voor thuisgebruik die ik heb kunnen vinden is de Nostalgia Retro Slush Maker.

Deze machine is op verschillende webwinkels in Engeland te krijgen voor omgerekend 75 euro.

Hij is echt gericht op thuis gebruik en is ook zeer eenvoudig in gebruik te nemen.

Klik hier om naar de Engelse website te gaan

In dit filmpje wordt de werking van deze slush machine uitgelegd. In dit voorbeeld maken ze een cola slush, maar je kunt natuurlijk alle smaken maken die je maar kunt bedenken. Ook zijn er bij de groothandel flessen te krijgen met speciale siroop voor in slush machines.