Voordelen

  • Mogelijkheid om tegelijkertijd 2 soorten te bereiden.
  • De pot is niet te groot om in de vriezer te plaatsen indien je over een kleinere of laden- diepvries beschikt.
  • Door het doorschijnende deksel kan je het proces gemakkelijk volgen.

Nadelen

  • Geen receptenboekje.

Specificaties

Kleur: RVS

Inhoud: 2 liter

Bereidingstijd: tot 30 min.

Invriestijd: 12 uur

Cuisinart Ice Cream Duo ICE40BCE: twee smaakjes tegelijk

Ben jij een echte ijsliefhebber en hou je van experimenten? Dan is de Cuisinart Ice Cream Duo ICE40BCE iets voor jou. Met deze ijsmachine maak je namelijk 2 soorten ijs tegelijkertijd. En dat in maximaal een half uur tijd. Beide ijsemmers hebben een capaciteit van een liter, dus maak je tot 2 liter roomijs, yoghurtijs of sorbets per keer. Let er wel op dat je de ijsemmer van tevoren minimaal 10 uur in de vriezer laat koelen voor gebruik. De Cuisinart De Luxe ICE30BCE biedt ook een vulopening voor het toevoegen van extra ingrediënten tijdens het bereiden, anti-slip voetjes en een dubbele geïsoleerde wand.

ijs