Voordelen

  • Handige transparantie deksel zodat het ijs te zien is
  • Een vulopening om extra ingrediënten toe te voegen.
  • Gebruiksvriendelijk display en timer
  • Zelfvriesend

Nadelen

  • Behoorlijk zwaar in vergelijking met andere machines

De Cuisinart Pure Indulgence Frozen Yogurt-Ice Cream & Sorbet Maker # ICE-30 BC gekarnd lekkere romige vanille-ijs en glad, smaakvolle perzik sorbet in GHRI tests. De handleiding bevat tal van recepten voor een reeks van bevroren brouwsels – een mooie plus. De machine zelf is gemaakt van roestvrij staal met een dubbelwandige container die moet worden gekoeld in de vriezer gedurende ten minste 6 uur voor het gebruik (waardoor geen back-to-back batches, helaas). We vonden het eenvoudig te monteren en te gebruiken, en in het bijzonder waardering voor de opening in het deksel voor het toevoegen van mix-ins en ingebouwde snoeropbergsysteem. Je moet het apparaat bewaken terwijl het draait (er is geen automatische uitschakeling, tenzij deze oververhit raakt) en het is een beetje luidruchtig, maar voor het karnen van de beste roomijs en sorbets, dit Cuisinart is onze top pick onder ijs makers.

Type: Elektrische Machine met Vriezer Bowl

Opbrengst: twee kwarten

Fabrieksgarantie: Drie jaar beperkte

Lees meer: Cuisinart Pure Indulgence 2 Qt. Frozen Yogurt-Sorbet & Ice Cream Maker Model No ICE-30BC Review – Good Housekeeping

Prijs: 199 euro

Kleuren: zwart/zilver

Afmetingen: (HxBxD) 33,5 x 43 x 14,2 cm

Inhoud: 1,5 Liter

Bereidingstijd: ongeveer 40 minuten

Koelcontainers: 2 stuks

Overig: Grote vulopening, transparant lampje

Een korte  review van deze ijsmachine:

”Ik heb dit apparaat gekregen voor mijn verjaardag. Ik ben zelf natuurlijk helemaal gek op Italiaans ijs. Met het juiste recept maak je met deze machine werkelijk ijs wat gemakkelijk kan concurreren met de Italiaan. Deze week witte chocolade ijs gemaakt wat ongelooflijk luchtig is, perfect is van structuur en wat overheerlijk smaakt. De machine werkt perfect en is ook nog eens gemakkelijk te reinigen. Alleen maar plussen dus.”

Nu kopen