Voordelen

  • Gebruikt weinig energie
  • Kan zowel room-, soft en sorbetijs maken
  • Grote vulopening voor toevoeging grotere ingrediënten (bijvoorbeeld fruit

Nadelen

  • Koelelement dat minstens 18 uur de vriezer in moet
  • Heeft geen timer

Eindeloos variëren

Binnen 40 minuten eigen gemaakt schepijs op tafel? De Philips HR2304 maakt dat mogelijk. Lekker ijs met stukjes vers fruit of met chocolade snippers en gekarameliseerde nootjes; je maakt het in een handomdraai. Van te voren moet het koelelement 18 tot 24 uur in de vriezer hebben gezeten. Daarna plaats je het element terug en kun je aan de slag. Zodra alle ingrediënten in de ijsemmer zitten, zet je de ijsmachine aan en binnen 40 minuten heb je heerlijk schepijs. Als je softijs wilt, hoef je minder lang te wachten. Dit heeft een bereidingstijd van 20 minuten nodig. Dus vanaf nu maak je jouw favoriete ijs gewoon thuis.